“La primavera, les arts altera”

SOBRE

LA CINQUENA EDICIÓ

Aquest any s’ha de celebrar que el PrimaverArt arriba a la V edició. Només podem estar agraïts que davant de cada espectacle hi hagi hagut un públic tan rialler, entregat i participatiu com el que ens ha acompanyat durant aquests últims quatre anys. Esperem que aquest any sigueu encara més, els amants de les arts escèniques que ompliu les places i els carrers del Morell i que gaudiu de la programació, variada i de gran qualitat, que hem preparat per a aquesta edició tan especial.

Com en les altres ocasions, els diferents espais del municipi rebran un gran ventall de propostes de teatre, circ, dansa i música. Esperem que tothom trobi, almenys, un muntatge que l’engresqui a sortir, a veure, a sentir i a participar del cap de setmana més primaveral de l’any. I, sobretot, que ho pugueu gaudir tot “a peu de carrer”.

Estigueu atents per veure què ens ofereix aquesta edició 2019. Gaudiu dels espectacles programats, del carrer, del bon temps i sobretot exprimiu tot el què significa el PrimaverArt.

LES

DISCIPLINES

Circ
Teatre
Música
Dansa