Hummusman

Biflats

   Música

Dissabte 27 d’abril

22.30 h Zona Food Truck

Després de l’èxit del seu primer àlbum Catalan Fanfare!, la primera fanfàrria amb so de cobla, els Biflats, presenten el seu nou espectacle Hummusman. 14 músics bojos en escena, grans dosis de teatralitat i quelcom de gamberrisme i festivitat posaran potes enlaire la nit del dissabte del PrimaverArt.

Biflats proposen farra i fanfarra, asseguren diversió, Bb’s és la conjuntura de ritmes trepidants amb la potència de la cobla sonant genuïns i nous. Bb’s ha estat ideat exclusivament per a cobla, són una cobla que trenca motlles: una cobla gamberra.

Durada: 85’ aprox

Tots els públics

Cançons pròpies com Ferro roent, El bou de Portbou, Som de la Selva, Pèl a les aixelles o Coucou descriuen el seu particular imaginari humorístico-rural, però Bb’s també revesteix clàssic de la cultura popular catalana com Muntanyes del Canigó i els hi dóna la volta en clau ballable, les omple d’exotisme mediterrani en alguns casos i, en d’altres, les acosta al so dels Balcans, a l’estètica de les fanfàrries o les Brass Band de l’Europa de l’Est, sempre en clau catalana, amb els instruments de cobla exhibint tota la seva potència sonora.

Biflats vol ensenyar al món les particularitats del so de la cobla amb el seu espectacle sense precedents que encomana a tothom a ballar.

Bb’s és World Music Made in Catalonia

Enllaç pagina web

Blanes, Catalunya