El PrimaverArt ja té cartell!

La il·lustradora barcelonina Carmen Segovia ha estat l’encarregada de realitzar la imatge del festival. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril.

Noteu la bona temperatura? Veieu com s’allarga el dia? Us heu fixat com elsarbres revifen? Està clar que la primavera ja ha arribat, i enguany  amb més força que mai. I, com sempre, amb l’arribada de l’estació més florida i acolorida de l’any, el nostre municipi es prepara per a rebre la mostra de teatre, música, dansa i circ PrimaverArt.

Un festival que aquest 2019 arriba a la cinquena edició, i que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril. Un esdeveniment de carrer que l’any passat va aplegar més de dos milers de persones, i que ha aconseguit establir-se com a punt de trobada cultural del territori, sobretot gràcies a les companyies participants durant aquests anys i a la participació del públic morellenc i de la resta de la contrada, que s’han fet seva aquesta mostra d’arts de carrer.

Per a realitzar la imatge d’aquest edició hem comptat amb la col·laboració de la il·lustradora barcelonina Carmen Segovia. Amb el seu treball d’il·lustració, Segovia treballa amb molts elements naturals dins de les seves creacions, destacant el regne vegetal en les seves composicions, jugant amb verds i blaus i donant un paper important als colors. També aquesta barreja entre els humans i la natura que l’envolta és un tret característic de l’artista.

Carmen Segovia

Per tot plegat, per al PrimaverArt ha realitzat una il·lustració on, damunt d’un escenari, es representen les quatre disciplines de la mostra: quatre personatges diversos i molt acolorits que porten un element vegetal a les mans. La diversitat de colors, formes i personatges lliguen perfectament amb el discurs de la mostra. Un lloc cultural on la diversitat d’artistes, actes i disciplines formen un conjunt, un tot… el PrimaverArt 2019.

La programació es presentarà ben aviat

Per a aquest cinquè any s’ha ideat una programació tenint en compte les millors propostes dels últims anys en espectacles de carrer, així com una diversitat de disciplines que permeti gaudir d’un ampli ventall de propostes i que agradi a un gran ampli espectre de públic. Així doncs, per a aquesta edició podrem gaudir d’espectacles premiats en fires internacionals, propostes joves i arriscades, acrobàcies d’alt nivell i, com sempre, d’un gran ambient per les places i els carrers del Morell, un dels trets característics del PrimaverArt.