Comunicat PrimaverArt 2020 – COVID-19

Avui falta just un mes per estar en el bell mig del PrimaverArt, previst pels dies 17, 18, i 19 d’abril. Ara com ara, però, la possibilitat de poder dur a terme la sisena edició del festival tal com nosaltres voldríem està més a l’aire que mai.

Tenim la programació tancada, la imatge d’aquesta edició a punt de ser presentada, material gràfic per entrar a impremta, dates per les presentacions però, malauradament, ara mateix ens hem de mantenir en standby. Ningú sap què passarà demà i, vistes les previsions dels governs d’aquest país, tot apunta que això va per llarg.

La situació no dona gaires esperances per ser optimistes i, per molt que l’estat d’alarma s’aixequi abans de les dates del PrimaverArt, ara mateix res fa pensar que puguem realitzar el festival amb garanties i en una situació de normalitat.

No creiem que ajornar-lo sigui una opció viable, ja que això suposaria començar de zero, però en el pitjor dels casos intentarem transformar el PrimaverArt 2020 en quelcom prou interessant perquè, quan puguem tornar a la normalitat, això sigui una realitat.

Així doncs i amb el malestar que ens suposa hem pres la decisió de suspendre la sisena edició.

Des del nostre petit i humil festival llencem una petició als responsables de Cultura perquè creïn iniciatives que permetin que les companyies del país puguin sobreviure i superar aquesta crisi.

Per últim només dir-vos que d’això ens en sortirem, i la cultura de carrer tornarà!

Cuideu-vos!

L’equip del PrimaverArt