El asombroso Dave Wonderthing

Companyia Capitán Maravilla

   Circ-Màgia

Diumenge 28 d’abril

13.00 h Escenari Zona Food Truck

Amb Dave Wonderthing com a mestre de cerimònies ens endinsarem en el món de la màgia, l’escapisme i altres proeses que és capaç de realitzar aquest peculiar artista de l’impossible. Suspens, perill, desconcert i humor seran les armes per entretenir i divertir l’audiència que es congregui.

Capitán Maravilla Productions es complau a presentar un espectacle on ens endinsarem en el món de la màgia, l’escapisme i altres proeses de la mà del sorprenent Dave Wonderthing, un peculiar artista de l’impossible, que farà del suspens, el perill, el desconcert i, sobretot, l’humor les seves principals armes per entretenir i divertir a la seva audiència.

Quan parlem de màgia sempre ens és fàcil pensar en noms propis com Harry Houdini, David Coppefield o Criss Angel. Si aquests mags t’agraden i et transporten a un espai on la il·lusió i la fantasia cobren un nou sentit, potser també puguis donar-li un vot de confiança al nou (i òbviament més econòmic… infinitament més, vaja) espectacle del sorprenent Dave Wonderting, un artista que, com a mínim, no et deixarà igual … tot i que no podem garantir que millori el teu estatus anterior.

Durada: 50’ aprox

Tots els públics

Fitxa artística:

Compañía: Capitán Maravilla Productions

Intérpretes: David Morales Díez

Dirección: David Morales Díez

Producción: La Circoteca

Enllaç pagina web

Málaga, Andalusia